// Rohkelt õnne sünnipäevalistele! //

  • Indrek Neivelt (50) 17.03.1967, pangandustegelane
  • Liina Randpere (34) 18.03.1983, saatejuht
  • Ardo Ran Varres (43) 19.03.1974, näitleja ja helilooja
  • Kaupo Karelson (43) 19.03.1974, teleprodutsent H
  • Hans H. Luik (56) 20.03.1961, meediaärimees
  • Peeter Raudsepp (43) 20.03.1974, lavastaja
  • Ivo Etti (38) 20.03.1979, basskitarrist
  • Harry Kõrvits (64) 21.03.1953, näitleja
  • Märt Treier (42) 22.03.1975, raadio- ja teleajakirjanik
  • Andres Kõpper (27) 22.03.1990, muusik ja režissöör

KALAD 20. VEEBRUAR - 20. MÄRTS
Kipud üle mõtlema ja liiga palju analüüsima. Sinu muhe spontaansus on kuhugi kadunud ja asendunud jäiga reaalsusega. Viska tärgeldatud rõivad nurka, pitsitavad kingad kappi ja lase end vabaks. Lühidalt öeldes – mine lihtsalt vooluga kaasa!

JÄÄR 21. MÄRTS - 20. APRILL
Saabumas on nädal, mis nõuab mingis ettevõtmises rohkem energiat ja pühendumist. Ära müü ennast odavalt – tee enda nägemus asjast selgeks kohe, kui sind ülesandega silmitsi seatakse. Muidu on hiljem teistel hea näpuga vehkida ja öelda, et sinu süü. Ega ikka ei ole küll.

SÕNN 21. APRILL - 20. MAI
Aja selg sirgu ja tõsta nina veidi kõrgemale, sest pole põhjust end murust madalamana tunda. Tegele asjadega, mida pead ise tähtsaks ja oluliseks. Suhtle inimestega, kes ajavad sind naerma ja tekitavad hea enesetunde. Inimestel, kelle eludes on sõna otseses mõttes ainult 50 halli varjundit, sinu elus kohta pole.

KAKSIKUD 21. MAI - 20. JUUNI
Miski ahistab su ülitundlikku loomust. On need sõnad, mis kellegi poolt mõtlematult öeldud või su enda teod, mida tagantjärele kahetsema kipud? Alustad ettevõtmisi valest otsast ja liiga rutakalt. Hinga viis korda sügavalt sisse-välja enne, kui midagi teed või ütled.

VÄHK 21. JUUNI - 22. JUULI
Planeedid toetavad sel nädalal kõiki Vähi tegemisi. Tegemised, mille kallal pikalt ponnistanud oled, sujuvad nüüd kui võluväel. Kes ei riski, see šampust ei joo! Armastus hiilib ligi nagu kevad ja koputab uksele. Lase ta sisse!

LÕVI 23. JUULI - 23. AUGUST
Sa tahad tantsida enda pilli järgi ja soovid, et kõik mõistaksid seda. Ära unusta, et sa pole maailmas üksi. Inimesed, keda sa täna enda kõrvale ei vaja, võivad homme väga vajalikud olla. Kuula pisut ka teisi ja püüa oma soovid nende omadega kokku mängima panna.

NEITSI 24. AUGUST - 22. SEPTEMBER
Sa justkui teeks ja toimetaks, kuid edusamme ei paista. Tuttav tunne? Selline su nädal ongi. Võta seda kui õppetundi. Näed mingi asja kallal palju kauem vaeva kui muidu, kuid see tuleb vaid kasuks. Lükka tukk silmade eest – keegi otsib sinuga silmsidet.

KAALUD 23. SEPTEMBER - 23. OKTOOBER
Kui sa täna oma elu rööbastele ei saa, siis ära heida meelt – homme lippab kõik kui õlitatult. Ajad näpuga kalendris järge ja hoiad sekundiseieril hoolikalt silma peal. Tõsi, täpsus on vajalik, kuid juuksekarva pooleks ajada pole ka mõtet. Jah, sa võid eksida. Jah, sa võid kukkuda. Klassikud ütleksid sulle siinkohal: “Ikkagi inimene!”

SKORPION 24. OKTOOBER - 21. NOVEMBER
Teistelt horoskoobimärkidelt kadunud energia on voolanud Skorpioni vallatusse kaunisse kehasse. Kasuta enda sees olevat hoogu õigesti ära. Tegele vajalikuga! Niisama tühja lahminud oled sa juba piisavalt.

AMBUR 22. NOVEMBER - 21. DETSEMBER
Kas teha midagi hullumeelset, midagi sellist, mis sind ja maailma raputab? Miks mitte! Nüüd on selleks õige aeg. Julged seista silmitsi iseenda hirmude ja vihavaenlastega ning ka dieediga, mille pidamisega sa toime ei tule. Sina võidad ning kommid ja kooresed pastaroad jäävad kaotajaks!

KALJUKITS 22. DETSEMBER - 19. JAANUAR
Sul jookseb kananahk juukseotstest varvasteni. Sul on tunne, et midagi uut ja suurt on kohe-kohe algamas ja sul on õigus. Võta vastu, mida sulle antakse. Mida hullem on pakkumine, seda kindlamalt sellele jah-sõna ütle. Kui keegi oma südant pakkuma tuleb, siis haara ka see, sest kes on öelnud, et elu armastus ei pruugi ühel kenal päeval kandikul ette kantud saada?

VEEVALAJA 20. JAANUAR - 19. VEEBRUAR
Sind üllatab inimeste pinnapealsus ja sa ei suhestu maailmaga, milles kulged. Kas sa pole kunagi mõelnud, et ehk liigud vales seltskonnas? Sa ei pea end muutma selleks, et kellelegi meeldida. Kuskil on ka sinu inimesed, kes sind ootavad. Varsti leiad sa need õiged, sinuga ühes rütmis hingavad kaunishinged ka üles.

Jaga
Kommentaarid