// Rohkelt õnne sünnipäevalistele! //

  • Ita Ever (86) 01.04.1931, näitleja
  • Kaie Kõrb (56) 01.04.1961, priimabaleriin ja tantsupedagoog
  • Velvo Väli (43) 01.04.1974, näitleja ja Rakvere teatri direktor
  • Alice Talvik (77) 02.04.1940, telediktor
  • Tom-Olaf Urb alias Reket (32) 02.04.1985, muusik
  • Liis Lass (28) 02.04.1989, näitleja
  • Jaan Rekkor (59) 03.04.1958, näitleja
  • Vahur Kersna (55) 04.04.1962, teleajakirjanik
  • Heidy Tamme (74) 05.04.1943, laulja
  • Rita Raave (66) 06.04.1951, näitleja ja maalikunstnik
  • Katrin Saukas (59) 06.04.1958, näitleja

JÄÄR 21. MÄRTS - 20. APRILL
Tähed lubavad tulisele Jäärale särtsakat olemist. Kevadvete vulisemise aeg on voolama pannud ka selle sarvilise eluenergia. Kõik asjatoimetused, mis varem aega nõudsid, saavad kiiresti tehtud. Sul on ukse taga ootamas ports kosilasi. Püüa läbimõeldud otsuseid teha.

SÕNN 21. APRILL - 20. MAI
Ujud sel nädalal ka kõige suuremast jamast väga osavalt välja. Ole siiski oma ettevõtmistes hoolikam ja ära päris uisapäisa tegutsema kipu. Kuula ka teisi ja võta nende soovitusi kuulda. Sa oled küll tark, aga mitte kõige targem. Katsu rahakotisuu koos hoida – sealt kipub praegu hirmus palju välja pudenema.

KAKSIKUD 21. MAI - 20. JUUNI
Pool võitu on ainuüksi juba see, kui tead, mida sa tahad. Aga sa ei tea ju! Kargad nagu kits kahe heinakuhja vahel ja ei suuda otsustada. Proovi nädala teiseks pooleks asjad selgeks saada, sest siis pühib soe kevadtuul sinust otsustusvõime ja paneb armuma.

VÄHK 21. JUUNI - 22. JUULI
Sulle tehti pakkumine, millele tahaksid kohe “ei” öelda, kuid mõtle pisut. Ehk see polegi nii halb? Töised ettevõtmised sind ei köida, sest energiat ei ole ja seda ei paista ka tekkivat. Vaata oma toidulaud kriitilisema pilguga üle ja lisa sinna vitamiine, sest neid vajad sa nüüd tõepoolest kordades rohkem.

LÕVI 23. JUULI - 23. AUGUST
Et ennast leida, pole vaja sõita maailma teise otsa Bali saarele guru juurde, vaid piisab rahulikust hetkest rahulikus keskkonnas iseendaga. Oma mõtete ja tunnete eest ei põgene. Mõtle pea selgeks ja siis loksuvad ka kõik muud asjad paika. Ära karda eksida – see on inimlik.

NEITSI 24. AUGUST - 22. SEPTEMBER
Nutt ja hala ning südame puistamine – see on see, mida sõbrad sulle hetkel jagavad. Sa oled sellest tüdinenud. Oled sa semu või psühholoog? Võid ju nõu ja jõuga oma lähedastele abiks olla, kuid kui nad end ise aidata ei soovi, ei saa ka sina sinna midagi teha. Ära raiska end ja oma aega asjatult.

KAALUD 23. SEPTEMBER - 23. OKTOOBER
Su elus on viimasel ajal päris palju vahvaid sündmusi toimunud, mistõttu tundub praegune rahulik aeg igav. Katsu ka seda nautida! Iga päev ei ole jõulud ja sünnipäev. Püüa kinni õhus olev romantika. Ja kas sa mäletad ikka, et õnn ei peitu rahas?

SKORPION 24. OKTOOBER - 21. NOVEMBER 
Eelolev nädal toob naeratuse su suule. Tunned, et tahaksid end mingis vallas proovile panna ja kompida piire. Anna minna! Aga püüa seda tehes vältida arusaamatusi ja tülisid. Hinda inimesi, kes on alati su kõrval olemas ja sind toetavad.

AMBUR 22. NOVEMBER - 21. DETSEMBER
Eesmärk viib sihile, kuid mis su eesmärk on? Jätad teistele mulje, justkui teed pidevalt midagi, kuid tegelikult rapsid tühja. Selle kohta öeldi vanasti, et palju kära – vähe villa. Proovi prioriteedid uuesti paika sättida ja järjele saada. Praegune tempo pole jätkusuutlik.

KALJUKITS 22. DETSEMBER - 19. JAANUAR
Igatsed armuellu särinat, soovid tunda kõiki neid emotsioone, mida suhte alguses tundsid. Selleks pole vaja teha muud, kui oma elu tööst ja õppimistest esikohale seada. Tõsi, töö ja kool on tähtsad, kuid kui süda on kurb, ei edene ka muud tegemised.

VEEVALAJA 20. JAANUAR - 19. VEEBRUAR
Üllata oma lähedast väikese kingitusega, sest just seda ta ootab. Pisike asi toob suure rõõmu. Ühe sugulase käitumine ajab sul mingil põhjusel harja punaseks. Proovi säilitada huumorimeel ja ahvi kannatus. Nende abil saavad asjad kiiresti korda.

KALAD 20. VEEBRUAR - 20. MÄRTS
Kala energia on sel nädalal eriti töökorras ja klaar kui kristallselge vesi. Tajud kõike täpsemalt, kui muidu, kuid hästi funktsioneeriv seitsmes meel püüab kinni ka kõik selle, mida vaja pole. Proovi asju mitte hinge võtta.

Jaga
Kommentaarid