Eilses TV3 menusaates "Su nägu kõlab tuttavalt" kehastus Laura Põldvere džässmuusik Scatman Johniks ja ehe esitus, äratundmatu grimm ja imeline häälemäng tõi talle ka võidu. Täna aga avaldas Laura ilmeka pildi, mida kogu see näosaate trall (ehk artisti elu) tema jaoks tähendab.

Hääleliselt võimekas Laura Põldvere pole end tantsides kunagi just eriti mugavalt tundnud ja seetõttu tunnistas, et pidi pärast näosaatele "jah-sõna" ütlemist tantsutrenni minema. Laura sõnul on tema lavaliikumise signatuuriks tuuleveskid, ehk ta on harjunud end laval väljendama ja ruumilisust tekitama käte abil. Et aga salvestustel end natukenegi paremini tunda, tuli tantsuoskusega midagi ette võtta.

Ent see pole tema ainukene ohverdus, sest ajamahukate proovide tõttu tuleb aeg-ajalt ka unevõlga tasuda ja magada täpselt seal, kus parasjagu saab.

Enda viimases Instagrami postituses näitabki ta seda, kuidas eilne päev on ilmselgelt väsitavalt mõjunud ning ta peab iluund tegema keset lõunapausi otse stuudiopõrandal. Vaata pilti!

Lõunapaus @ SNKT #artistielu #powernap #snkt #tv3 #mardomännimägiphoto #laura #laurapõldvere

A photo posted by Laura Põldvere (@paulamustikas) on

Jaga
Kommentaarid