Eelmisel nädalal postitas ärritunud Lauri Pedaja enda Facebooki fännilehele video sõnumiga, et naise keha on püha ja seda ei tohi SOS-pillidega rüvetada. Pealegi ajas teda marru see, et tema 9-aastane sugulane peab selliseid reklaame nägema.

Täna kirjutas aga populaarne blogija Mallukas Lauri Pedajale vastuse ehk rääkis, mida tema asjast arvab:

"Ma nägin ka ükspäev Lauri Pedaja videot, kus ta hüsteeriliselt SOS-pillide reklaami vastast kampaaniat arendada üritas. Noh, ma ei tea, mulle jättis see video tobeda mulje, kuigi põhisõnumiga nõustun – need pillid ei ole kommid, mida sisse süüa “turvaseksi” tähe all ja loomulikult nõustun ma ka kondoomi kasutamise soovitamisega. See on õige jutt."

"Aga kogu see eidehala, et “izzand, mu 9-aastane sugulane näeb seda reklaami ja küsib, mis see on”, see tundub natukene pastakast välja imetud probleem olevat, sest 9-aastane võiks telekat vaadates igasuguseid asju küsida ja see, kuidas vanemad talle maailmaasju seletavad ja arvutavad, on iga pere enda teha. Laurile veel nii palju, et kui tema väike sugulane tohib vaadata "Kättemaksukontorit", siis kuidas seletavad nad näiteks seal toimuvat tapmist?"

Loe tema postitust edasi SIIT!

Lisaks vaata humoorikat videot "Kasuta kondoomi", mille Mallukas koos enda abikaasaga selle postituse illustreerimiseks valmis meisterdas.

Jaga
Kommentaarid