Anne Veski juubelituuri taustalaulja Dagmar Oja lisas enda Instagrami kontole särtsaka video Haapsalust, kus toimus nende viimane esinemine. Vaata nende särtsakaid ja hoogsaid tantsusamme!

Seoses juubelituuriga tegi ka Kroonika Anne Veskiga juttu ning uurisime, mis on tema elus olnud need kõige mõnusamad ja teisalt „nagu tähelaevas” eriti suurejoonelised sünnipäevad-peod? Siin on mõned toredamad nopped-meenutused intervjuust temaga:

  • Mudilasena: „Ausalt, ainult puhas õhk on peas – üldse ei mäleta, et minu sünnipäevi oleks siis kodus kuidagi eriliselt peetud.”
  • "Mis siin salata, kõige lahedamad sünnipäevad on peetud siin kodus, terrassi peal. Kui siis veel olid õiged talved ja lumi, tuli Benno mõttele – toas ju oldud küll, sünnipäeva võib pidada ka õues!"
  • Üks meeldejäävamaid: "Kuna me elame siin vabaõhumuuseumi lähedal, siis ausalt öeldes oli meie ühine idee – kaua võib seda lauda kodus katta, lähme tellime Kolu kõrtsi, hea ligidale minna. Ja me läksime sinna hobusega."
  • "Esimese suurema juubeli tegime, kui Veski sai 45. Vaat see oli uhke vastuvõtuga, hotell Tallinnas – no sinna me kutsusime juba üle saja inimese kokku!"

... ja need on vaid mõned mälestused. Telli digiajakiri SIIT ning loe ülejäänud põnevaid meenutusi juba edasi sealt!