Ansambel Shanoni solist Taavi Immato laulis end kuulsaks 2008. aasta superstaarisaates, ent tema muusikatee sai alguse noorte laulja konkursil "Kaks takti ette" juba aastal 2007.

Pärast Taavi liitumist Shanoniga on nende singlid vallutanud raadiotop'ide esikohad ja üks nende algusaegade populaarseim lugu on "Üksinda".

„Mina ei teadnud, et Pille on nii noor, kõigest viieteistkümnene! Arvasin, et tegemist on pisut vanema inimesega,“ meenutab värskes Kroonikas Shanoni laulja Taavi Immato (28), kuidas ta oma elukaaslase Pille-Riin Pihoga (22) paar aastat pärast kuulsakslaulmist tutvus.

Nende tõdesid eluterve suhte kohta, kuidas elasid nad üle kaugsuhte ja missuguse riigi katusekorterist nad unistavad - seda loe juba värskest Kroonikast digi.kroonika.ee!

Digiajakirja lugemisel kasuta perepaketi võimalust! Perepakett annab Sulle ja veel neljale pereliikmele ligipääsu Eesti suurematele nädala- ja päevalehtedele ning ajakirja sisule (sh Delfi tasulisele sisule). Iga pereliige saab valida endale huvipakkuvamad väljaanded ja lugeda neid igas kohas, igast seadmest. Loe perepaketist lähemalt - perepakett.ee

Paberkandjal Kroonika leiad aga ikka ja alati siit - ajakirjad24.ee/kroonika

Vaata, kuidas Taavi superstaaritee üldse alguse sai: