1. Talle meeldib sünnipäeval süüa kartulit

Kuigi oma 37. sünnipäeva võtab ta vastu Harry kõrval pulmas, meeldib talle tegelikult oma sünnipäeva tähistada klaasi veini ja kartulilaastudega.

2. 17-aastasena osales ta Tori Amose muusikavideos loole "1000 oceans"

Selle eest maksti talle 450 dollarit ning ta pidi olema osa massist, kes seisab ja vaatab, kuidas Tori Amos klaaskastis väänleb ning laulab. (Videos alates 36. sekundist vasakul ääres.)

Ta kandideeris ka Shakira muusikavideosse tantsijaks, ent ei osutunud valituks.

3. Ta on mõlemakäeline

Meghan on võimeline võrdselt kasutama mõlemat kätt sama osavusega, kuigi on teatavad asjad, mida ta eelistab teha vasakuga (sööb, joob, mängib kitarri) ning neid, mida teeb ta pigem parema käega (lehvitab, kirjutab ja kannab kotti).

4. Tal on alati kaasas teepuuõli

Meghani iluarsenali tähtsaim relv on Austraaliast pärit teepuuõli, mille väike pudel on tal alati kaasas. "See on minu kõige-vastu rohi," sõnas naine ühes intervjuus, rääkides umbes 3-eurosest ilulemmikust.

5. Tema kingakollektsioon on väärt umbes 23 000 eurot

Sõprade sõnul on Meghan kingahull, kes ostab reisilt pea alati kingi ja kelle kollektsiooni koguväärtus on üle 20 000 euro.

Kalleimad tema kollektsioonis on umbes 700-eurosed Christian Louboutini kingad ning 750-eurosed Jimmi Choo saapad.

Teadlikult ostab ta suuremad jalatsid, et vältida hõõrumist, ent kontsadeta ta käia ei saa, sest kuninganna järel on ta teine lühim Harry lähikondne, pikkuseks 171 sentimeetrit.