Räägitakse, et India on prints Harryst meeletus vaimustuses ja on tema suur fänn. India on aastaid jälginud nii prints Harry kui ka kuningliku perekonna tegemisi ja elanud neile kõiges kaasa, vahendab Mirror.

Kui Harry nägi rahva hulgas Indiat ja tema käsitsi kirjutatud silti, otsustas ta minna preili juurde ja teda tervitada. India ei jätnud aga võimalust kasutamata ja küsis, kas ta võib Harryt kallistada, kuigi noor naine teadis, et nii rikuks Harry talle ette nähtud protokolli. Ilmselt poleks India aga osanud arvata, et prints Harry päriselt nõustub ja teda kallistab. Neiu sattus sellest niisugusesse elevusse, ei suutnud kuidagi pisaraid tagasi hoida ja puhkes suurest õnnest nutma.

Väljaandele Mail Online ütles India, et kuna tegemist oli nii suurepärase võimalusega, siis ta ei saanud jätta seda kasutamata ja otsustas võtta end kokku ning proovida, mis saab. Neiu sõnul oli kallistus suurepärane ja Harry ütles talle naljaga, et nüüd on tal jama kaelas.

Meghanil ja Harryl oli Melbourne’is tihe päev. Nad külastasid muuhulgas ka kohalikku kohvikut ja kooli. Päev ei alanud aga hästi, sest päeva alguses jäid nad kohtumisele hiljaks, kuna mingi reka oli teinud avarii. Päeva lõpuks külastas armas paar ka randa.