Teades, et vast abiellunud paari ühendavaks kireks on safarid Aafrikas, arvati, et paar veedab oma mesinädalad Namiibias, luksuslikus telklaagris. See oleks sarnane nende esimesele ühisele reisile Botswanasse, kus kuuldavasti kuninglik paar tähtede all armus.

Viimased kuulujutud räägivad aga, et Harry ja Meghan ei vali nõnda ekstreemset sihtkohta, pigem suunduvad nad Kandadasse. Allikate väitel plaanivad Harry ja Meghan mesinädalad veeta Albertas, täpsemalt Jasperi rahvuspargis asuvas romantilises majakeses.

Väljaannete Business Insider ja TMZ allikate väitel veedab paar mesinädalad legendaarses Outlooki majakeses, mida kutsutakse "kuninglikuks pelgupaigaks".

Nimi on majakesel selline, kuna minevikus on seal puhanud paljud kuninglikust soost inimesed. Näiteks kuninganna Elizabeth II ja prints Philip veetsid seal aega 2005. aasta juunis. Valitseva monarhi vanemad, Kuningas George VI ja kuninganna Elizabeth peatusid seal 1939. aastal.

Majake maksab ka päris krõbeda hinna, ühe öö eest tuleb letti laduda umbes 5700 eurot. Majas on veranda, kaks kaminat, elutuba, terrass grilliga, kuus magamistuba ja kuus vannituba.

Tõenäoliselt oli otsustamisel mängus ka Meghani soov, kuna naine on Kanadas mitmeid aastaid elanud. Seal filmiti telesarja "Suits", milles Meghanil roll oli.