Meghan tegi galal üllatusliku etteaste, ta oli seal austamaks enda pulmakleidi disainerit Clare Waight Kellerit. Hertsoginna kandis imelist Givenchy õhtukleiti, stiilset krunni sätitud soengut ja musta küünelakki. Just viimasega rikkus ta pikka aega kehtinud kuninglikku ilureeglit, vahendab Glamour.

Üldiselt kannavad kuningliku perekonna liikmed ainult heledat tooni küünelakki. Räägitakse, et selle taga on kuninganna Elizabeth II, kelle arust on ebaloomulikku värvi võõbatud küüned vulgaarsed.

Elizabeth ise on kandnud Essie poolt toodetud Ballet Slippers naturaalset tooni lakki juba aastakümneid. Kuni eliseni oli ka Meghan sellest reeglist kinni pidanud ja kandnud ainult loomulikku tooni küünelakki.

Kuningliku perekonna eksperdid väidavad aga, et see kirjutamata reegel ei ole tegelikult nii range. Daamid peavad eelkõige arvestama riietuse ja aksessuaaride valikul ürituse iseloomuga. Kuna tegemist oli moeüritusega, siis oli selline valik sobilik. Kui aga Meghan oleks mõnel ametlikul üritusel kuninganna kõrval musta küünelakki kandnud, siis tõenäoliselt oleks ka kuninganna ise talle selle kohta märkuse teinud.