Kevadel pritns Harryga abielluv Meghan külastas parasjagu Walesi, kui otsustas ühele noorele fännile oma autogramm anda. Fänn oli mitmeid tunde oodanud, et kuninglikku paari oma silmaga näha.

Meghan Markle ja prints Harry

10-aastane koolitüdruk Caitlin Clark palus Meghanil ühte raamatusse autogramm anda ja naine nõustus sellega meeledi. "Hi Kaitlin," kirjutas USA näitlejanna fännile ja lisas sinna südame ja naerunäo.

Tüdruk oli autogrammi üle väga õnnelik ja ei pannud isegi pahaks, et Meghan tema nime valesti kirjutas. "Ma ei hooli sellest. Mu süda peksab siiani. Ma ei ole kunagi varem kuninglikku autogrammi saanud, see ajab kõik mu sõbrad kadedaks," sõnas õnnelik tüdruk.

Meghan Markle

Autogramm fännile ei olnud ainuke eksimus sellel sündmusel, mille otsa Markle komistas. Tulevane sinivereline poseeris ühe fänniga ka selfi jaoks. Selline tegevus ei ole samuti kuningliku perekonna tulevasele liikmele kohane.

Meghan paistis kogu ürituse vältel olevat väga heas tujus, naine rääkis meeleldi tavainimestega, ta lasi isegi ühel mehel endale põsele musi teha. Samuti viskas ta mitmete koolilastega patsu, kogenum prints Harry surus vaid laste kätt.

Meghan Markle

Kuningliku perekonna liikmed peaksid üldiselt keelduma fännide autogrammipalvetest, kuna seda võidakse pärast võltsida. Samas on ka teised perekonna liikmed seda reeglit varem rikkunud, prints Charles andis oma autogrammi 2010. aastal ühele laastava üleujutuse ohvrile kirjutades paberile "Charles 2010".

Meghan Markle ja prints Harry
Meghan Markle ja prints Harry puntrakalli koolilastega