Internetis ringleval videol on näha, kuidas armunute käed korraks puutuvad, kuid siis tõmbab Harry äkitselt oma käe eemale. Kuigi see võib tunduda ebaviisaka käitumisena, siis on selle taga kuningliku etiketi järgimine.

Kehakeeleekspert Robin Kermode sõnas sõnas väljaandele, et kuninganna Elizabeth II hoiab väga harva oma abikaasa kätt avalikes kohtades, teised perekonna liikmed jälgivad tema eeskuju.

Ekspert tõdes ka seda, et prints William ja Cambridge’i hertsoginna Catherine ei hoia samuti avalikus kohas käest kinni. "On väga selge, et William ja Kate on emotsionaalselt väga lähedased, kuid nad ei pea oma armastust füüsilise kontaktiga tõestama – eriti avalikel üritustel."

Veider moment Harry ja Meghani vahel võis olla lihtsalt austusavaldus kuningannale, kes samal üritusel paari ees kõndis.

Fännid on asunud Meghanit sotsiaalmeedias kaitsma ja sõnavad, et naine ei üritanud Harry kätt hoida. "Jätke tüdruk rahule," kirjutas üks fänn.

Meghanil on viimasel ajal palju tähelepanu pälvinud sellega, et kipub rikkuma erinevaid kuningliku etiketi reegleid. Alles hiljuti paigutas ta oma jalad istudes valesti ja sai sellega palju negatiivset tähelepanu Briti kõmupressilt.