Meghan ja Harry olid pakke komplekteerimas, kui hertsoginnale turgatas pähe vahva mõte. Nimelt oli igas abikotis muu söögipoolise hulgas ka banaan. Meghanile tuli aga idee kirjutada igale banaanile mõni tore sõnum.

Näiteks mõnele banaanile oli kirjutad “Oled eriline!” ja mõnele teisele “Oled vapper!” või “Oled tugev!”.

Kotid kandis laiali One25, mis tegeleb sekstöötajate aitamisega ja on toeks ka neile, kes võitlevad mõne sõltuvusega. One25 loodi vabatahtlike poolt 22 aastat tagasi, et aidata Bristoli tänavatel töötavaid prostituute. Aastas aidatakse ligi 250 naist, et nad leiaksid endale teise töö.

Harry ja Meghan kohtusid ka 43-aastase endise prostituudi Samiga, kes rääkis, et ta puutus prostitutsiooniga esmakordselt kokku, kui ta oli 14- või 15-aastane. Ühtlasi langes ta ka siis narkootikumide küüsi. Aprillis möödub 13 aastat, kui Sam oli viimati tänaval või mõnuainete mõju all.

Sam on väga tänulik, et mõeldakse ka väikestele asjadele ja ollakse toeks. Küll aga arvab ta, et kui tänaval töötavad prostituudid kuulevad, et banaanile kirjutas vahva sõnumi Meghan, siis ilmselt üritavad nad puuvilja säilitada võimalikult kaua ega söö seda.