Harry ja Meghan palusid pulmakingituste asemel annetada seitsmele erinevale heategevusorganisatioonile, kuid siiski said nad hulga veidraid ja imelisi kingitusi, vahendab Metro.

Näiteks seisis ühes pressiteates, et Taronga loomaaias Austraalias nimetati kaks koaalat just Harry ja Megani järgi.

Austraalia peaminister aga kinkis neile sarnased Akubra mütsid. Akubra mütsid pole perekonnale võõrad. Selle mütsiga on varasemalt avalikkuse ees olnud ka prints William.

Mütsid on käsitööna valminud Dempsey's ja peaminister kirjeldas neid kui väga Austraalialikku kingitust. Ühtlasi annetati 10 000 dollarit Austraalia rahvusvahelistesse sõjamängudesse.

Prantsusmaa president Emmanuel Macron valis paari jaoks välja aga kingituse, mis vihjas osati ka Suurbritannia parimale spioonile - James Bondile. Harryle ja Meghanile saadeti S.T Duponti kinkekarp, mis sisaldas erinevaid Prantsusmaa parmaid brände. Kingitustel oli ka personaalne graveering.

Lesotho prints Seeioso ja printsess Mabereng, kes olid ka pulmakülaliste seas kinkisid paarile Wonderbagi, mis on ilma elektrita töötav kaasaskantav pliit ning see on aidanud Aafrikas elusid päästa. Aafrika kuninglik paar kutsusid Harry ja Meghani ka ametlikult Lesothosse.

Kanada peaminister Justin Trudeau postitas aga sotsiaalmeediasse postituse, kus kinnitab, et kanadalased on heategevuseks annetanud 50 000 dollarit ühele Kanada heategevuasutusele, mis tegeleb ebasoodsates tingimustega elavatel lastel mängida ja tegeleda spordiga. Heategevusorganisatsioon Jumpstart on aidanud üle 1,6 miljoni lapse.

Harry vanaema, kuninganna Elizabeth II aga kinkis noorpaarile tiitli "Sussexi hertsoginna ja hertsog" ja lisaks sellele veel ka jahimajakaese Sandringhami piirkonnas.