Eriti avameelne oli Markle oma blogis 2013.aastal, mil nentis, et tal napib kannatust nende inimeste ja olukordade jaoks, kes seda ei vääri ning tsiteeris Portugali eneseabiautori Jose Micard Teixeira mõttekäike, mis mõistavad hukka igasuguse küünilisuse, kriitika ja kellegipoolse nõudlikkuse ja survestamise. “Minu kannatlikkus mõne asjaga toime tulla on otsas — mitte seetõttu, et oleksin muutunud ülbeks, vaid kuna olen jõudnud oma elus punkti, kus ei soovi enam raisata aega asjadele, mis mind haavavad või pettumust valmistavad,” teatas ta.

Markle kaotas enda sõnul soovi olla neile meelepärane, kellele ta nagunii ei meeldi ega soovi armastada neid, kes teda vastu ei armasta. “Ma ei kuluta oma elust enam minutitki inimestele, kes valetavad või manipuleerivad. Ma keeldun koos-eksisteerimast teeskluse, silmakirjalikkuse, ebaaususe ja odava kiitusega. Ma ei talu akadeemilist üleolevust ja valikulist eruditsiooni, ühtlasi ei suhestu ma odava klatšiga. Ma vihkan konflikte ja võrdlemist ning usun, et maailm on tulvil vastandeid, mistõttu väldin neid, kes on ranged ja paindumatud.”

Markle jätkas mõtteavaldust ülestunnistusega, et jälestab sõprussuhetes enim truudusetust ja reetlikkust ega saa absoluutselt läbi nendega, kes ei oska teha komplimente või lausuda julgustavaid sõnu. “Liialdused tüütavad mind ja mul on keeruline mõista neid, kellele ei meeldi loomad. Mul napib kannatlikkust nende jaoks, kes mu kannatlikkust ei vääri.”

Hertsoginna oli filmiprodutsendi ametit pidava Trevor Engelsoniga enne 2011.aastal toimunud laulatust suhtes suisa 7 aastat, seega tegu on kahtlemata väga olulise ja teda paljuski kujundanud suhtega, mis muudab kõik väljaöeldud mõtted veelgi tähendusrikkamaks. Abielu lahutati 2013.aastal ning Meghan saatis sõrmused Engelsonile tagasi postiga. Paaril õnneks ühiseid lapsi polnud.