Elizabeth on nimelt viimased 5 aastat vedanud Kuninganna Noorte Liidrite programmi — kõnealune algatus väärtustab ja toetab eri aladel tegutsevaid silmapaistvaid noori nende saavutuste eest kõigil Ühendkuningriigi aladel üle maailma. Olulisteks teemadeks seejuures on vaimse tervise probleemid, naistevastane vägivald ja võrdõiguslikkus.

Kõnealuse ürituse matrooniks olemise näol on tegu ülesandega, mis kuningannale on väga südamelähedane, kuna selle algatajaks oli ta ise. Meghanile tuleb seega tähtsaid ametikohustusi üha juurde — aprillis teatas palee ju, et Meghanist saab ka Ühendkuningriikide noorte hea tahte saadik. Prints Harryst sai Kuninganna Noorte Liidrite programmi patroon juba kevadel.

Huvitava arenguna viimasest ajast toob kuningliku perekonna ekspert ja väljaande Majesteet toimetaja Ingrid Seward, et Meghanil on lubatud kutsuda Elizabethi emaks (ingl k "mama" toim.). Samamoodi kõnetas kuningannat ka printsess Diana. "See on hüüdnimi, mida on lubatud tarvitada vaid kuninganna lähikondlastel," sõnas Seward.