Allika väitel oli tegemist väga stressirohke tööga ja Melissa jaoks oli seda kõike liialt palju. Ilmneb, et Meghan on väga nõudlik. Lausa nii väga, et 39-aastane Melissa ei tulnud 37-aastase hertsoginna nõudmistega toime, vahendab Mirror.

Kusjuures Melissa olevat väga kohusetundlik ja professionaalne töötaja. Ta oli sõna otseses mõttes oma töö fänn ja temast peeti kuningliku perekonna majapidamises väga lugu. Lisaks oli Melissal märkimisväärne roll Meghani ja Harry pulmade planeerimisel. Varem töötas naine näiteks Robbie Williamsi ja tema naise Ayda Field’i juures.

Meghani jaoks pole see aga esimene kord, kui kuningliku perekonna heaks töötavad inimesed kortsutavad tema käitumise peale kulmu.

Räägitakse, et Meghan olevat pulmade eel teinud kisa ja kära ning nõudnud Windsori lossi õhuvärskendeid, sest uhke naise arust haises vanas ja väärikas majas. Meghanile ei meeldinud ka St. George’i kabeli “hais”, kuid selles osas talle õhuvärskenditega vastu ei tuldud.

Leidub ka neid, kes astuvad Meghani kaitseks välja ja ütlevad, et tegemist on väga otsekohese naisega, kes ei karda öelda, mida arvab.

Buckinghami palee ei soostunud teemat kommenteerima.