Cambridge'i hertsoginna Catherine on pildistatud mitmeid kordi poosis, kus ta hoiab oma ridiküli enda ees. "See on kindlalt märk sellest, et Kate hoiab distantsi enda ja maailma vahel. Ma arvan, et ta pole nii enesekindel nagu Meghan," kommenteeris Stanton. Broke-Smith ei ole Kate'i signatuurpoosi üle väga õnnelik: "Ma kahtlustan, et see on tema külge jäänud sellest saadik, kui ta esmakordselt avalikuse ette sattus."

Prints Charles'i kehakeele pidavat reetma aga seda, et vaatamata tema kõrgele seisusele ei ole ta enesekindel mees. Sellele pidi vihjama märk, et ta pidevalt katsub ennast. "Igasugune žest, millega me katsume ennast, näiteks nina sügamine või näo nühkimine, näitab, et me tunneme ujedalt ja peame ennast kindlustama," selgitab Stanton.

Perekonna kõige uuem liige on Hollywoodi taustaga Meghan, kes sel kevadel abiellus prints Harryga. "Tema kehakeel tõestab, et ta on väga enesekindel naine, kes tunneb ennast mugavalt avalikuse ees," ütles Stanton. Meghan pidevalt aga pidevalt Harry't katsuma ja temast kinni hoidma. "Seal peitub kindlasti ebakindlus. Harry on tema turvapadi," ütles Broke-Smith.

Ekspertide hinnangul võib kindla kaljuna tuntud kuninganna vahest tunduda ka ebakindlana. "Tema sõrmed on ühes kindlas asendis lukus, mis tavainimese puhul on märk ebakindlusest," ütles Stanton.

Kõige enesekindlama kehakeelega pidi olema hoopis üllatuslikult Camilla, kes tavaliselt hoiab oma käsi kolmnurkses asendis. "See on märk enesekindlast naisest. Selline asend näitab, et tal on omas naha mugav," teatas Stanton.