Pärast pikalt ringi liikunud kõlakaid naiste tõredast läbisaamisest oli esimesel jõulupühal kirikusse minek ideaalne koht selleks, et demonstreerida head läbisaamist. Juhtiv kehakeeleekspert sõnas, et kuninganna Elizabethi lapselaste abikaasad ei valmistanud pettumust.

Cambridege’i hertsoginna ja Sussexi hertsoginna paistsid kaugelt vaadates väga õnnelikud, naised viskasid nalja ja sammusid rahulikult enda abikaasade kõrval. Kuid kas see oli kõik näitemäng?

Ekspert Judi James sõnas, et vaatamata võimalikule tegelikkusele näidati jõulupühal head läbisaamist. Kuid eksperdi sõnul reedab palju rohkem Harry ja Williami omavaheline suhtlus.

"See meenutab mulle poliitikute kehakeelt," kirjeldab James Kate’i ja Meghanit analüüsides. "Nad käitusid nagu kaks riigipead, kes koos jalutavad ja püüavad ühtsust välja näidata."

Kehakeel rääkis eksperdi sõnul aga hoopis midagi muud. "Nad kõnnivad koos ja jälgivad väga täpselt, mida teine teeb. Kate’il on vasak käis üles tõstetud samal ajal kui Meghanil. Nad üritavad igati näidata, et nende vahel on meeldiv vestlus. See näeb välja nagu näitemäng, nad pingutavad liiga palju."

Samuti ei ole Kate’i naeratus eksperdi sõnul siiras, see erineb oluliselt naise tavapärasest näoilmest.

Kuningliku perekonna fännid peaksid aga rohkem muretsema printside pärast. Kui tavaliselt tunnevad nad ennast üksteise seltskonnas vabalt ja vennalikult, siis nüüd olid nad üsna külmad.