Mees, kelle ülesandeks on tähtsal päeval oma tütre viimine altari ette, on hakkama saanud teoga, millele pole mingit õigustust, jäädes vahele briti tabloididega väga kasumliku fototehingu sõlmimisel, vahendab Daily Mail.

Veelgi enam, Daily Maili andmeil pole tegu lihtsalt fotode müügi, vaid kokkuleppega lavastada fotomaterjali iseendast kuninglikeks pulmadeks valmistumas. Paparatso, kellega Markle salajast plaani pidas, on kõmupiltnik Jeff Rayner, kes on kurikuulus nii Inglismaal kui Ameerika Ühendriikides.

Asjaolud ilmnesid üksnes tänu sellele, et kohviku juhataja, kus Markle Rayneriga kohtus, andis sellest meediale teada. Kohtumine olla kestnud umbes 10 minutit, jätmata mingit kahtlust arutletud teema üle — saabuti ja lahkuti koos, uuriti erinevaid briti väljaandeid, kus kuninglikest pulmadest kirjutatud ning hiljem lavastati fotod sellest, kuidas Markle rätsepa juures pulmaülikonda proovib.

Kuuldavasti müüdi materjal 135 000 dollari eest briti tabloididele. Ei pruudi isa, kõmupiltnik ise ega Kensingtoni palee pole vahejuhtumit veel kommenteerinud.