Traditsiooniliselt on kuningliku perekonna sünnipäevapidustused privaatsed, peale kuninganna sünnipäeva, mille puhul on tavaliselt ka hiilgav paraad. Teistel liikmetel on erilisel päeval võimalus puhata ametlikest kohtumistest, aga Meghan sel aastal puhata ei saa, vahendab Vogue.

Suure tõenäosusega veedab hertsoginna laupäeva hoopis prints Harry lähedase sõbra, Charlie van Straubenzee pulmas. Harry ning Charlie on olnud sõbrad alates eelkoolist Berkshire'is, kus nad koos õppisid.

Prints Harry ametlik fotograaf Tim Rooke kinnitas oma Twitteri postituses, et Harry on 4. augustil pulmas. "Kahjuks ma jään Charlie von Straubenzee ning Daisy Jenksi pulmapidustustest ilma, kuhu läheb ka prints Harry. Olen samal ajal rannas!" lausus fotograaf.

Kuigi Vogue'il polnud ametlikku kinnitust, et Meghan on sinna tulemas, on see üpriski tõenäoline, et hertsoginna ei jää pulmapidustustest ilma ning ühineb prints Harryga.

Eelmisel aastal tähistas naine oma 36. sünnipäeva natukene eksootilisemalt - tema ning Harry nautisid Lõuna-Aafrika kuumust.