Tundub, et see efekt ei mõju ainult lihtsurelikele, vaid ka kuningakoja liikmeile endile, kuna on täheldatud, et kõik soovivad Meghanilt riietumises šnitti võtta. Eriti suure arenguhüppe on teinud aga printsess Beatrice, keda britid on seni teadnud kui kõige kummalisema väljanägemise ja stiilivalikutega kuninglikku võsukest, kes iial ei väsi veidrustega üllatamast. Vaata kasvõi kahelt järgnevalt pildilt:

Printsess Beatrice

Beatrice'i senisteks lemmikuteks olnud karjuvad mustrid, väljakutsuv meik ja imelikud kübarad on asendunud Meghanile sarnaste valgete ja pastelsete ühevärviliste kangaste ja maitseka jumestusega. Nagu alloleval pildil näha võib.

Kuulsuste stilist ja suhtekorraldaja Rochelle White kommenteeris Daily Mailile, et pole mingit kahtlust, et Beatrice'i stiilimuutuse taga on Meghan. "Meghani saabumine pildile pani Beatrice'i ilmselt oma välimust ja stiilivalikuid kriitiliselt hindama. Ta ammutab inspiratsiooni nii Meghani praegustest kui varasematest kostüümivalikutest ja näeb varasemaga võrreldes tunduvalt kaunim välja. Viimaks ometi riietub Beatrice oma eale ja seisusele vastavalt, kuninganna võib kergendatult hingata!"