Nimelt ei kanna prints Williami abikaasa kunagi värvilist küünelakki, vaid eelistab hoopis loomulikke toone. Väljaande Marie Claire andmete kohaselt on sellel ka väga spetsiifiline põhjus — kuninganna! Ajakirja sõnul on kuninglike üritustel lubatud vaid loomuliku väljanägemisega küüned. Kuninganna Elizabeth II on aastast 1989 kandnud ühte ja sama küünelakki. Tegemist on firma Essie heleda küünelakiga, mis kannab nime Ballet Slippers. See küünelakk on tuntud ka kui paljude kuulsuste ja ilublogijate lemmikuna ning sellega lakib oma küüsi ka hertsoginna Catherine.

Kui hertsoginnal pole aga parasjagu heleroosa tuju, siis kasutab ta Camilla küünekunstnikul õpitud nippi ning segab kokku lakid Bourjois no 28 Rose Lounge ja Essie 423 Allure.

Kuninganna eelistavat heleroosat lakki, sest see sobib tema värviliste kostüümide ja mantlitega. Firma Essie sai aastal 1989 kirja, kus kuninganna juuksur teatas, et nad soovivad osta “seda ainsat küünelakki, mida Tema Kõrgeausus kannab”. Küünelakk maksab kõigest 8 eurot, mis pole kuninganna kallist käekottide maitset arvestades just väga suur summa. Küünelaki tooni näed SIIT!