73aastane Thomas Markle tegi selle jahmatava otsuse teatavaks esmaspäeval, vahendab Mirror.

Mehel on tekkinud taas rindkeres tugevad valud. Kuus päeva tagasi oli Markle'il südameatakk. Thomas ütles, et valud rindkeres on tekkinud emotsionaalsest pingest ja pinge on tekitanud talle vanim tütar, Meghani poolõde Samantha Grant.

Samantha on väga avalikult oma poolõe Meghani pulmi maha teinud ning arvatakse, et paparatsotriki taga oli justnimelt tema. Thomas ütles TMZ-le, et on rindkeres asuvat valu pidanud maha rahustama validooliga, eriti, kui kuuleb Samanthast taaskord halbu uudiseid.

Mees otsustas pulma mitte minna, kuna kardab, et teeb terve maailma ees Meghani ja Harry pulmas kuninglikule perekonnale häbi.

Sahistatakse, et Meghan siiski väga ootab oma isa pulma ja ta käis isa lausa palumas, et ta mõistaks. Prints Harry aga süüdistab ennast. Ta tunneb, et igaüks kes tema eluga seotud on peab maksma hiljem sellist tasu.

"Meghan on ilmselt maruvihane, kuid ta tahab teada kuidas isal läheb. Ma olen isa pärast tõsiselt mures," sõnas Meghani poolvend Thomas juunior

Kuninglikule paarile lähedalseisev isik aga ütles, et see pole see mida Meghan tahab. "Loomulikult ta tahab, et isa oleks seal. Mida ta ei taha, on see, et ta peab praegu sellele mõtlema. Meghani isa tunneb, et ta on pideva pinge all. Ta on uhke oma tütre üle ja tahab tema jaoks olemas olla, kuid see on kohati raskendatud. Igaüks vajab aega iseendale."

Kuninglikud pulmad toimuvad juba sel laupäeval. Ilmselt viib Meghan Markle'i altari ette tema ema.