Paar oli septembri lõpus koos avalikkuse ees Kanadas toimunud prints Harry loodud spordiüritusel, kus võtavad üksteisega mõõtu lahingutes viga saanud endised sõdurid. Pea aasta kestnud romanss Harry ja tema ameeriklannast kallima Meghan Markle'i suhe näib olevat jõudnud nüüdseks etappi, kus peagi võib oodata ka pulmi.

Kuningakojale lähedaste allikate sõnul on Meghan kohtunud juba kuningannaga ja Harry ootab oma vanaemalt vaid luba näitlejatar ära kosida. Enne pole noor prints aga valmis seda tegema, kui tema venna lapseootel abikaasa Catherine on sünnitanud. "Kihlusuudist pole vähemalt enne aprilli lõppu oodata," seletas üks allikas väljaandele Daily Star. Ka pärast seda võib paar naitumisega oodata.

Nende sõnul võivad Harry ja Meghan otsustada ka esmalt lihtsalt koos elada. Meghan olevat valmis oma asjad kokku pakkima ja Londonisse kolima kohe, kui seriaali "Suits" võtted on lõpusirgele jõudnud.

Endine sinivereliste kokk Darren McGrady usub, et paar ootab aga üht teist tähtsat hetke kuninglikus kalendris. "Novembris tähistavad kuninganna ja prints Philip plaatinapulmi ning nad ei saa seda üle trumbata. Detsembris saavad nad aga kihlumisest teada anda ja vabalt järgmisel aastal abielluda. Usun, et nii ka läheb," lausus ta ajakirjale Hello.