Prints Harry jätab tänavu vahele Sandringhamis toimuva traditsioonilise jõulujahi koos enda venna prints Williamiga, kuna ei taha pettumust valmistada loomaarmastajast abikaasale Meghanile.

Prints Charles ja prints William kavatsevad siiski jahist osa võtta, kuulduste järgi võetakse kaasa ka Williami poeg George. Harry on traditsioonilisest perekonnasündmusest osa võtnud juba üle 20 aasta, kuid Meghan on suur jahispordi vastane ning ei kanna samuti karusnahka.

Harry ja William on läbi aastate nautinud koos jahil käimist, see on andnud neile suurepärase võimaluse enda vennalikku sidet tugevamaks muuta.

Kuningliku perekonna eksperdid pelgavad, et Harry puudumine võib veelgi enam suurendada pingeid printside ja nende abikaasade vahel.

"Williami arust on see järjekordne näide sellest, kuidas Meghan tõmbab tema venda kuninglikust perekonnast eemale. Harry on alati jahil käimist armastanud. Nüüd paistab, et tema jahipäevad on möödas. See on järjekordne pingekoht vendade vahel," rääkis kuningliku perekonna tegemistega kursis olev isik Sunday Mirrorile.

Meghani sallimatus jahispordi vastu põhjustas esimest korda probleeme eelmisel aastal, kui Harry osales ühel metssea jahil Saksamaal. Mõistes, et Meghan on õnnetu, on ta juba mitmetest jahtidest loobunud.

Teadjate sõnul on Meghan Harryt palju muutnud. Kunagi oli Harry olnud tõeline peoloom, kuid Meghaniga koos olles on mees tagasihoidlikumaks muutunud.

Veelgi on moeteadlik Meghan mõjutanud prints Harry riietust, viimasel ajal on mees kandnud rohkem öko-brändide riideid. Samuti on prints kaalust alla võtnud, jällegi on oma roll selles olnud abikaasal, kelle mahitusel prints tervislikumalt toituma on hakanud.