Prints Harry pressisekretär avaldas täna pika teate, kus tehti mitmeid täpsustusi tulevate pulmade kohta. Vastuse sai ka viimane põletav küsimus – kas Meghani isa saadab ta altari ette?

"Mõlemal pruudi vanemal on pulmas väga tähtsad rollid," kirjutati teates. "Pulmapäeva hommikul sõidab proua Ragland koos tütrega Windsori lossi, härra Markle saadab oma tütre St. George’i kabelis altari ette. Meghan Markle on väga õnnelik, et mõlemad tema vanemad selle tähtsa ja rõõmustava sündmuse puhul temaga koos olla."

Pressisekretär lisas, et Meghani vanemad saabuvad Londonisse nädal enne pulmi. Tänu sellele jõuavad nad tutvuda ülejäänud kuningliku perekonnaga, sealhulgas kuningannaga, prints Charlesiga, prints Williamiga, Cornwalli hertsoginna Camillaga ja Cambridge’i hertsoginna Catherine’iga.

Meghani ema on varem Harryga kohtunud, kuid naise isa kohtub printsiga esimest korda.

Pärast kihlust sõnas Meghan pressile, et Harry on tema isaga telefoni teel rääkinud.

Prints Harry kaasab pulma ka oma ema perekonnaliikmeid.

"Kõik kolm printsess Diana lähisugulast on pulmas kohal, tema õde Jane Fellowes võtab ka pulmas sõna. Prints Harry ja Meghan Markle on liigutatud sellest, et Diana õde pulmas tähtsat rolli mängib ja seeläbi tema mälestust suursündmusel elus hoiab."