Isa sõnul ei ole 26-aastane Thomas ja 25-aastane Tyler tulevast kuningliku perekonna liiget näinud imikueast saati ning mees kardab, et pojad tahavad vaid tema õe nimest kasu lõigata. “Tracy, kes on mu laste ema, ja minu suhe mehe ja naisena lõppes kolm kuud pärast abiellumist, kuna see oli lihtsalt nii kohutav. Ta ei tahtnud Markle’i perekonnanime, kui me olime abielus ja nüüd pea 20 aasta hiljem käitub ta, nagu oleks endiselt osa meie perekonnast. Ma ei taha, et ta sellesse oma nina topib ja ka poisid ei peaks sellega kaasa minema. Nad ei peaks isegi pulma minema. Mõlema poisi perekonnanimi on sünnist saati Dooley. Ma väsisin Tracyga kaklemast selle üle ning lasin tal saada enda tahtmise. Niisiis on nad Dooleyd ja ei saa nüüd ühtäkki Markle’iks hakata,” teatas Tom Markle, kellel on Meghaniga ühine isa.

“See peab lõppema, poisid olid beebid, kui nad viimati Meghanit nägid ja Tracy ei ole temaga kunagi ise kohtunud. Leian, et mu poegadel ja veel vähem nende emal on õigus kutsuda end Markle’iks. Kui ma valmistan hetkel Meghanile piinlikkust, siis ma vabandan, aga ma ei saa lubada, et Tracy käib ringi ja kuulutab, et on Markle.”

Mehe säärased kommentaarid tulevad pärast seda, kui ta süüdistas enda ja kihlatu uusaastapidustuste kaklemises pinget, mis on tuleneb meedia suurest huvist Meghani ja kogu tema pere vastu. Nimelt madistasid Tom ja tema kihlatu Darlene Blount niiviisi, et viimane pidi kaks ööd väärteo eest arestikambris veetma.

Jaanuaris rääkis Meghani poolvend meediale: “See pole olnud lihtne. Meghani suhe prints Harryga on toonud meie perekonna rambivalgusesse. Pole kerge olla samaaegselt probleemne ja prints Harry kihlatu vend. Igat su sammu jälgitakse. Me oleme sellest tähelepanust stressis. Ühel hetkel avastadki end liiga palju joomas, et pingest pääseda.”

Mees on lubanud abi otsida, kuna see ei olnud temal ja kihlatul esimene joomatuuril juhtunud õnnetus. Eelmisel aastal arreteeriti mees, kuna ähvardas prassingu käigus oma kihlatut relvaga.