Ei teagi, kas kuninganna solvus rohkem selle peale, et Meghan talle pulmas kniksu ei teinud, esinduslikel üritustel ilma sukkpüksteta ringi lippas või pressifotodel liialt lõbus näis, ent nüüd peab endine näitlejatar end kokku võtma ja kuningliku perekonna reeglid endale selgeks tegema.

Elizabeth II on valinud vastutusrikkaks ülesandeks oma usaldusväärseima koolitaja, äärmise ranguse poolest tuntud 49-aastase etiketiõpetaja Samantha Coheni, kellel on pool aastat aega, et lõbusast jänkipreilist tõsine hertsoginna vormida. Kuuldavasti kolib õpetaja selleks suisa Kensingtoni paleesse.

Kuninglikule perekonnale lähedal seisev, ent anonüümseks jääda sooviv allikas kommenteerib, et olulisim osa Meghani eelseisvast õppusest on naisest ninakas suhtumine välja juurida ning õpetada talle alandlikkust ja tagasihoidlikkust. "Meghanist peab saama kuningliku pere täieõiguslik liige ja selle jaoks on tal vaja end kokku võtta. Aga küllap ta saab hakkama, näitlejana peaks Meghan ju olema intensiivsete võttepäevade ja tihedate graafikutega harjunud!"