Täpselt nagu Kate Middleton oma kõigi kolme sünnitusega, soovib ka Meghan kindlasti loomulikku sünnitust, mille käigus valuvaigisteid ei kasutata. Selle saavutamiseks käib Meghan juba pikemat aega nõelravisessioonidel ning harjutab spetsiaalseid hingamistehnikaid. Kuuldavasti on väga suur holistika asjatundja ka Meghani ema, kes tütart põhjalikult nõustab.

Hinnatud nõelravitseja Ross Barr olevat samuti aidanud Meghanit juba mitmel korral ning Harryle ja Meghanile lähedalseisva allika sõnul käis kuninglik paar esimest korda Barri erakliinikus juba mullu kevadel, et pulmastressi leevendada. "Akupunktuur on suurepärane viis ka emaka lõõgastamiseks ning verevarustuse parandamiseks," paljastab allikas.

Esimest korda üle sajandite on kuninglik pere palkamas ka doulat ehk sünnitoetajat ning väljaande The Sun andmeil on õnnelikuks väljavalituks osutunud tunnustatud sünnitoetaja Lauren Mishcon, kes pole oma osalust küll eitanud, ent väldib siiski kõmuväljaannete pöördumisi ega soovi midagi kommenteerida. Kuuldavasti treenib Mishcon ka Harry't tähtsal päeval oma abikaasale toeks olema.