Lihtsalt toredad ja ilusad tüdrukud (muide, ka kõige pikaajalisemad suhted!)

Äärmiselt pikaks ajaks jäi Harry ellu pidama ja mitmeid edasisigi suhteid varjutama Chelsy Davy, kellega prints tutvus juba kooliajal ja kellest sai talle senini kõige pikaajalisem pruut. Noorte suhtesse lõi kiilu see, kui neiu siirdus Lõuna-Aafrika vabariiki õigusteadust õppima ja Harry pidi jääma Inglismaale. See suhe kestis kokku-lahku minekutele vaatamata lausa 7 aastat — 2004.-2011.aastani ja selle aja vältel jõudis Harry Chelsy’t isegi kuningannale tutvustada ja neiu saatis teda tihti väga olulistel sündmustel. Teine saatuslik naine, kes pikaks ajaks Harry’t kummitama jäi, oli Cressida Bonas, kellega prints käis 2012.-2014.aastani. Ka Cressida saatis Harry’t tähtsatel sündmustel ja sai tuttavaks kuningannaga.

Telestaarid

Kaunitarid Natalie Pinkham ja Caroline Flack on mõlemad Suurbritannias väga tuntud saatejuhid. Natalie’ga sidus Harry’t veidi ammusem kirelõõm kui Caroline’iga — üks figureeris printsi käevangus 2003. ja teine 2009.aastal. Mõlemat suhet iseloomustab aga suur salapära ja palju vastamata küsimusi ning siiani pole teada, kas Natalie suhe Harry’ga lõppeski seetõttu, et avalikkuse survele ei suudetud vastu pidada. Caroline on aga selge sõnaga öelnud ja isegi oma autobiograafiasse kirja pannud, et temal sai villand asjaolust, et pärast nende suhte avalikuks tulekut lakkas ta inimeste jaoks olemast saatejuht ja järele jäi üksnes soovimatu tiitel “Harry pruut”.

Modellid ja missid

Pesu- ja glamuurimodell Lauren Pope sai briti meedias tuntuks 2004.aastal, kui ta tabati Harry’ga musitamast ööklubis. Midagi pikaajalist neil siiski ei tekkinud, kuna neiu kerglasevõitu maine hävitas igasuguse tõenäosuse tõsiseks suhteks. Teine pesumodell Harry elus oli mõned aastad hiljem Florence Brudenell-Bruce, kes ilmus printsi ellu kohe pärast lõplikku lahtuminekut keerulisest suhtes Chelsy’ga. Nende suhtele sai saatuslikuks Harry siirdumine pikemaks ajaks Ameerika Ühendriikidesse õppustele. Miss Edinburghi tiitlit kandnud Camilla Thurlow pakkus printsile põgusalt huvi 2014.aastal, mil võeti ette mitmeid luksuslikke puhkusereise ja väisati metsikuid pidusid. Lahku mindi mõni päev enne Harry 30.juubelit.

Meeleheitel koduperenaine

Üks vastuolulisemaid naisi Harry minevikus on kindlasti Catherine Ommanney, kes saabus noorukese printsi ellu 2007.aastal, mil neil olid Chelsy’ga järjekordsed keerulised ajad. 34-aastane lahutatud kahe lapse ema vallutas toona vaid 21-aastase Harry, põhjustades briti meedias tõelise skandaalitormi. Õnneks ei kestnud see suhe kauem kui paar päeva.

Megastaarid

Kes prints Harry tegemisi juba aastaid on jälginud, ei üllatu ilmselt faktist, et tema pruutide nimistusse kuulub ohtralt muusikuid. Neist märkimisväärsemad on Ellie Goulding, Natalie Imbruglia, Camilla Romestrand ja Mollie King. 2009.aastal ehk taaskord siis, kui Harry ja Chelsy keerulisse suhtesse paus tekkis, ilmus printsi radarile Imbruglia ning seksikas Austraalia näitlejatar ja laulja suutis printsi tähelepanu köita lausa paar kuud ning meedia jälitas neid erakordse elevusega. Järgmiseks täkkeks Harry voodipeatsis oli Norra rokkbändi Eddie the Gun lauljatar Camilla Romestrand, kuid nende liidu ajas lõhki Harry armulõõm vana pruudi Chelsy’ga, kellega 2010.aastal veel korra kokku mindi. Siis aga köitis mõneks ajaks Harry tähelepanu ansambli The Saturdays lauljatar Mollie King, kellega juhtus aga üsna sarnane lugu kui telestaar Caroline Flackiga — meedia kukkus paarikest liigselt ahistama ja naine pidi oma karjääri säilitamise huvides printsiga suhtlemise lõpetama. Kõige hiljutisem armulõõm muusikuga lahvatas Harry’l aga maailmakuulsa lauljatari Ellie Gouldinguga, kes laulis isegi Kate’i ja Williami pulmas.