Meghan rääkis 2013. aastal Larry Kingi saates, et tema üheks eriliseks oskuseks on kalligraafia ja see meeldib talle väga. Meghan on varasemalt selgitanud, et omandas imetlusväärsed ilukirjasoskused katolikukoolis, kus käisid ainult tüdrukud. Meghan on öelnud, et otsustaski leiba teenida hoopis kalligraafiaga, aga mitte lauateenindusega mõnes söögikohas.

Viimastel aastatel on muutunud kalligraafia populaarsemaks. Kuigi tegemist on väga-väga vana kunstiga, siis vahepeal kippus rahva huvi ilukirja vastu kaduma. Inglismaa kunstitarvete firma Hobbycraft ennustab, et järgmisel aastal müüakse kalligraafiatarbeid 40% rohkem kui eelmisel aastal.

Hobbycrafti spetsialisti arvates on Meghanil oma mõju selles, et ilukiri on muutunud aastate jooksul populaarsemaks. Ka Los Angeleses asuv kalligraafiaühing arvab, et viimastel aastatel on inimeste huvi ilukirja vastu suurenenud ja kahtlemata on sellel oma osa ka sotsiaalmeedial. Nii saavad erinevad kunstnikud ja huvitujad omavahel oma töödest videoid jagada.