53-aastane Grant on oma poolõest rääkides kergelt bipolaarne, mustates vahepeal oma sõsarat ning siis heldinult lapseepõlve meenutades. Olgu seejuures mainitud, et õeraasud ei ole suhelnud juba mitu aastat. Nüüd on Grant enda sõnul aga otsusele jõudnud ning otsib lepitust: “Viimane kord, kui me rääkisime, kui ma ta häält kuulsin, oli peaaegu aastal 2015, 2014. aasta lõpus. Ainus, mis ma Megile oskan öelda on, et ta andestaks mulle.”

Samantha Grant

Kirjaneitsist Grant teeb hetkel reklaami enda peagi ilmuvale mälestusteraamatule “Printsess Pealetükkija õe päevaraamat”. Enda sõnul ei soovi ta sellega solvata Meghanit, vaid pealkiri viitavat sotsiaalsele sildistamisele. Tundub, et terve pruudi pere poeb nahast välja, et pulma kutse saada, eriti aga Grant, kes ei ole kindel, et ta kutsutute nimekorjas on. “Ma ei tea, kas Meghan arvab, et mu raamat on hea või mitte. Selle kohta on palju väärarusaamasid. Valetaksin, kui ütleksin, et ma ei tunneks end solvatuna, kui ma kutset ei saa. Küll aga on see tema otsustada. See on Meghani päev, tema eriline hetk. Ma tahaksin väga sellest osa saada. Ent arvan, et ta mõistab, et meil ei ole lihtne seal olla. Oleks väga tore, kui oleksime pulma kutsutud, ent see on täielikult tema otsustada.”

Kuigi õed ei ole mitu aastat suhelnud, kinnitas kirjaneitsist õde, et nende ühine isa viib Meghani altari ette.

Veel hiljuti kommenteeris Grant sapiselt kleiti, mida õde kandis kihlusfotodel. Nimelt jäi talle ette poolõe kleidi hind: “Kui suudad kleidi alla panna 75 000 dollarit, saad ka oma isa peale sama palju kulutada.” Grant on varasemalt rääkinud, kuidas tulevane kuningliku pere liige üles kasvades enda isa ja tolle lapsed ära põlgas.

Granti sapine märkus, mille ta kleidi kohta tegi, oli suunatud mälestusele, kuidas ta palus õel isakest aidata. “Üks kord me rääkisime telefonitsi. See polnud ilmselt minu asi öelda, aga pakkusin välja, et kuna tal nii hästi läheb, võiks ta isa aidata. Meghan polnud minu soovitusest vaimustuses. See ei olnud toetuse palumine. Keegi ei küsinud raha. Ma lihtsalt mõtlesin, et kuna tal läheb hästi, võiks ta muist sellest isale tagasi anda. Ma armastan Meghanit, aga ta peaks isa aitama,” meenutab naine.

Poolõed 2008. aastal

Loe lähemalt Daily Mailist.