Markle avameelitses selle üle, kui kahju tal oli oma tütre pulmast puududa, kuidas meedia on talle liiga teinud ja millised on väimeespoeg Harry poliitilised vaated Brexiti ja Donald Trumpi suhtes. Viimane asjaolu põhjustaski enim pahandust — kuningliku perekonna liikmed ei tohi teatavasti omada mingeid poliitilisi vaateid ja printsi mainele tegi korvamatut kahju see, kui tuli ilmseiks, et ta pooldab Brexitit ja usub, et Donald Trumpi tuleks usaldada ja anda talle võimalus segamatult riiki juhtida.

“Meghani isa käitumine on viinud selleni, et ta pole enam oodatud ühelegi kuninglikule sündmusele,” kinnitasid õukonna allikad mõne aja eest meediale, lisades, et Meghan on oma isas väga pettunud. Ja mida aeg edasi, seda selgem on, et neil allikal on tõsi taga — Meghan pole tõepoolest alates pulmadest isaga kontaktis olnud.

“Meghan ja Harry on oma suhte algusest alates Thomast väga tungivalt hoiatanud ja teda suisa jumalakeeli palunud, et ta ajakirjanikega ei suhtleks, mistõttu on Thomase rängad eksimused ja iseenda rambivalgusse upitamised absoluutselt andestamatud. Siit enam naljalt tagasiteed normaalsete suhete juurde pole, ta kõndis juba ammu äärmiselt õhukesel jääl,” pajatavad allikad väljaandele Elle.