Harry ütles ajakirjale Newsweek antud usutluses, et ta unistas sellest, et olla midagi muud kui pelgalt prints Harry, vahendab Daily Mail.

Ta tunnistas, et armeest lahkumise järel oli tal raskusi enda rolli leidmisega. Enda sõnutsi ei tahtnud ta lihtsalt suureks kasvada.

Järgnesid mitmed aastad täis pidutsemist, joomist ning suitsetamist. Ta on ka varasemalt nimetanud seda perioodi tõeliseks kaoseks.

Kui ta ühel hetkel otsustas end kokku võtta, käiski tal peast läbi mõte, et ta tahaks hüljata ka kuninglikud institutsioonid. Ta mõtiskles selle üle, kuidas oleks elada tavakodanikuna.

"Tahtsin välja, aga samas otsustasin ikkagi jääda ja mõtestada oma rolli lahti iseenda jaoks," märkis Harry, kes praeguseks on 32-aastane. Võtmekeeleks oli seegi, et Harry austab väga oma vanaema, kuninganna Elizabethi.

Harry märkis ka, et tahab tegeleda heategevusega ja ühiskonnale midagi tagasi anda. "Me ei pea olema lihtsalt punt kuulsusi, vaid peame oma rolli kasutama hea tegemiseks," viitas ta oma perekonnale.