Pulmakorraldusega tegeleva firma juht Hamish Shepard sõnas hiljuti, et pulma maksumus oleneb eelkõige kutsutud külaliste arvust.

"On olemas kolm põhilist kuluallikat: asukoht, toidud ja joogid, kolmandaks kõik muud kulud, näiteks kleit ja fotograafid," rääkis Shepard. Mees prognoosib, et toimumiskohtade peale kulub kuninglikul perekonnal umbes 250 000 eurot.

"Harry ja Meghan on samuti tellinud 20 hõbedast trompetit, need maksavad omakorda umbes 100 000 eurot," rääkis ta.

Pulma vaatama tulevatele inimestele pakutakse teed ja vorstipirukaid, see maksab umbes kümme eurot nägu ja kokku teeb see 30 000 eurot.

Kuid see pole veel kõik, juhul kui Meghani isa, Thomas Markle, otsustab pulmadest osa võtta, siis transporditakse ta Inglismaale eralennukiga, see võib maksta üle 80 000 euro.

Arvestades Inglismaal olevat terroriohtu, kulub väga suur summa ka kuninglike pulmade turvamisele. See võib perekonnale maksma minna üle 30 miljoni euro.

"Windsor on suurem turvarisk kui London. Endine Londoni politseiülem sõnas, et nad on Londonis väga kogenud, kuid Windsoris ei olda sellise asjaga harjunud," märkis Shepard.

Kindlasti on pulmadega seotud ka väga palju muid kulutusi, seega nende täielikku maksumust on raske prognoosida. Õnneks ei pea Harry ja Meghan suure ürituse eest omast taskust tasuma, seda teeb siiski kuninglik perekond.