Väljaande The Sun endine toimetaja Lacrombe sõnas The New York Postile, et Harry personal on alati pidanud teda fantastiliseks inimeseks, aga kui Harry on Meghaniga koos, siis on nad mõlemad äärmiselt nõudlikud.

Duncan Lacrombe on ühtlasi ka biograaf, kelle sulest ilmus kaks aastat tagasi prints Harry elust rääkiv teos “Prince Harry: The Inside Story”.

Mehe sõnul on muutunud Harry just kui vinguvaks vanameheks, kui ta on oma personali ja lähedastega koos. Vanasti ta selline polnud ja niisugune käitumine pole Harryle sugugi omane.

Kui varasemalt käitus Harry nagu täiesti normaalne kahe jalaga maa peal olev inimene, kes oli kuninglikus maailmas just kui lõksus ja kes ei võtnud elu liialt tõsiselt, siis nüüd on Harryst saanud tõsine mees.

Lacrombe meenutab, et enne Meghaniga abiellumist oli Harry oma personaliga sinapeal ja võttis neid kui võrdseid. Nüüd olevat Harry aga endasse tõmbunud, ei tee nalja ja käitub aeg-ajalt ettearvamatult.

Lacrombe pakub, et Harryle võib pinget tekitada mitu asja. Näiteks see, et ta saab varsti isaks, aga ka see, et Meghanil võtab kuningakoja reeglitega harjumine aega. Seetõttu pole ka Briti kõmulehed Meghani suhtes väga armulikud.

Kuningliku eluga harjub ka Sussexi hertsoginna Meghan. Vahepeal segab Meghanit kõige enam see, et tal on vähe kontrolli oma töö- ja eraelu üle. Meghani puhul öeldakse, et ta on ka küllaltki otseses väljaütlemisega ja ta on väga nõudlik. Näiteks hiljuti lahkudes hertsoginna juurest töölt tema isiklik assistent, kes lahkus pisarates.

Räägitakse, et Meghan andis talle väga palju töökohustusi. Samas ütlevad kuninglikule perele lähedal olevad isikud, et Meghani endisel isiklikul assistendil oli kuninglike pulmade korraldamisel väga suur roll. Igal juhul jäädakse teda taga igatsema.