51-aastane Thomas tunnistab, et pärast seda, kui tema kuulus õde kolis 2011. aastal Kanadasse, et seriaali “Suits” võtetel osaleda, pole nad suhelnud. Siiski õigustab mees, et lapsepõlves veetsid nad palju aega koos, mistõttu on Meghani väited, nagu nad teineteist ei tunneks, täiesti alusetud ja suisa kummalised. “Me olime nii lähedased, kui vaid saime. Vat nii me olime!” kommenteeris murtud vend Thomas suhteid enda õega.

Thomas Markle'i politseifoto

Nimelt võttis mees südame rindu ja saatis Meghanile kirja, milles palus vabandust enda hiljutise käitumise eest ja soovis kihlumise puhul õnne. Paraku ei saanud ta sellele aga vastust, mistõttu kontakteerus ta otse kuningliku paleega. Sealtmaalt hakkasid omavahel suhtlema aga õde-venda Markle’ite advokaadid. Näitlejanna esindaja olevat Thomase omale edastanud naise sõnad, et too pole mingisugusest kontaktist huvitatud. “Mu advokaat võttis telefonikõne Meghani omale ning minu advokaat edastas mulle Meghani öeldu. Ta ütles, et ma olen kauge sugulane ning ta ei tunnegi mind. See on päris julm,” võttis mees suhtluse enda õega kokku.

Thomas nimelt kardab, et õde väldib teda mehe sigaduste pärast. “See polnud algusest peale mu kavatsus. Need tabloidid, reporterid ja artiklid ajavad mul südame pahaks. See kõik on vale!” Mees nimelt sattus uudistesse, kuna jageles uusaastaööl purjuspäi enda kihlatuga, mille tagajärjel istus ta kaks päeva arestikambris. Eelmisel aastal suutis ta aga toda sama kihlatut relvaga ähvardada. Mees toob enda käitumise põhjenduseks meedia tähelepanu, mille Meghani kihlus on kaasa toonud. “See pole olnud lihtne, Meghani suhe prints Harryga on toonud meie perekonna rambivalgusesse. See pole lihtne, kui sul on probleemid ja tagatipuks on su õde kihlatud kuningliku perekonna liikmega. See on täiesti teine tase,” kurtis mees.

“Me oleme suures stressis tähelepanu pärast. Ühel hetkel leiadki end selle pärast joomast,” kirjutas mees südantlõhestavalt enda õele ja kurdab, et tal on niigi raske ning ei taha meedia huviorbiiti enam sattuda. Enda sõnul on ta pidanud pärast kihluse väljakuulutamist kolm korda kolima ning ta on ka rohkelt tööd kaotanud meedia hambus olemise pärast. “Oli aeg, kus inimesed jälitasid mind tööl, tegid minust pilte ja postitasid hirmsaid lugusid minust ja minu perekonnast. Nad kirjutasid, et ma olen narkosõltlane ja -diiler, lisaks ka rassist. See pole tõsi!”