Pettunud Samantha Markle võttis sõna pärast seda, kui Harry ja Meghan avaldasid nimekirja 600-st külalisest, kes 19. mail Windsori lossis toimuvale tähtpäevale kutsutud on.

Õe sõnul on Meghan kutsunud pulma rohkelt "täiesti võõraid", kuid oma perekonna on ta tähelepanuta jätnud. Pärast tseremooniat aitavad 2500 tavalist kodanikku kuninglikul perekonnal tähtsat päeva tähistada.

Samantha valas oma viha ja pettumuse välja sotsiaalmeedias.

"Marklite perekond peaks olema pulma kutsutud, arvestades, et 2000 täiesti võõrast inimest ometi on. Meie onu, vend, mina ja muud sugulased. Küsimus ei ole läheduses. Perekond on perekond," kirjutas naine Twitteris.

Raske haiguse käes kannatav Samanta Markle sõnas veel, et nende perekond ootab pingsalt pulmakutset, kuid seda pole siiski senimaani saabunud.

Fännid asusid kohe naist lahutama, et ehk pole tähtsad kutsed kirja teel veel USA-sse jõudnud. "Kõik teevad juba plaane, on üsna raske asju organiseerida," vastas Samantha.

Huvitava käiguna otsustasid Meghan ja Harry tänavu pulma kutsuda ka tavalisi inimesi, umbes pooled oodatud inimestest saavad tseremooniat nautida ka kirikus. Just sellel põhjusel on Meghani õde eriliselt solvunud - pulma kutsutakse tuhandetes võõraid inimesi, kuid oma perekond unustatakse ära.