Kuigi juba mõni aeg tagasi tehti plaan, et jõulud veedetakse eraldi, siis on kuninglik perekond jõudnud järeldusele, et kui Harry ja Meghan ning William ja Kate ei veeda jõule koos, tekitaks see veel suurema skandaali ja segaduse.

Kui see pole saladus, et Meghani ja Kate’i vahel on pinge, siis räägitakse, et naiste vahelised suhted on tuliseks muutnud ka Harry ja Williami läbisaamise.

Erinevate kuningliku perekonnaga lähedalt seotud allikate sõnul pole Meghan ja Kate otseselt tülis ja teineteise rivaalid, kuid on täheldatud, et naiste suhted pole ka just kõige soojemad.

Nüüd on aga kindel, et mõlemad paarid veedavad ühised jõulud kuninganna Elizabeth II seltsis Sandringhamis, vahendab Daily Mail. Loodetavasti kulgeb kõik rahulikult ning Kate’i ja Meghani suhted soojenevad.

Daily Maili korrespondent Rebecca English sõnab, et Meghan on naine, kes on saanud terve senise elu elada nii nagu ta on ise soovinud. Temast sai edukas näitlejanna, tal oli oma sõpruskond ja ta tegi, mida ta tahtis. Seetõttu on Meghan väga iseseisev naine ja paleekorraga harjumine võtab lihtsalt aega. Olukorda pole kergendanud aga prints Harry käitumine, kes on viimasel ajal muutunud väga käsutavaks.