Cambridge'i ja Cornwalli hertsoginna vahele olevat juba mitu kuud tagasi lennanud tüliõun, sest väidetavalt käib Kate peale, et prints Williamist saaks kuninganna surma korral Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kuningas, kirjutab Inquisitr. Camilla soovib aga, et kuninglik perekond järgiks pärimiseeskirju ja troonile peaks saama hoopis prints Charles.

Nüüd paistab aga kahte naist liitvat ühine vaenlane ehk prints Harry kallim Meghan Markle, keda kumbki hertsoginna heaks ei kiida. "Mõned ütlevad, et kuninglik perekond ei kiida teda tema näitlejakarjääri tõttu heaks ," kirjutab kõmusait Hollywood Gossip.

Lähedaste sõnul on Kate ühendanud Camillaga jõud, sest näitlejatari armulugu Harryga röövib tähelepanu tema kolmandalt raseduselt. "Kate kuulub kuninglikku seltskonda, kellele ei meeldi prints Harry tüdruksõber," ütles üks allikatest.

Suvel teatati, et kuninganna Elizabeth II ei saa kihlumise korral oma lapselapse pulmadest osa võtta. Kuna Meghan on lahutatud, ei saa teooria kohaselt kuninganna pulma minna. Meghan Markle oli seitse aastat koos Trevor Engelsoniga, kellega ta ka 2011. aasta septembris abiellus. Paari suhe purunes kaks aastat pärast pulmi.