Paremal Chloe ja vasakul kopeeriv naine

Salapärane naisterahvas, kes kopeerib Chloe fotosid, elab üliõpilasega samas linnas. Jälgimaks Chloe fotosid, tegi ta endale sotsiaalmeediasse võltskasutaja. Ilmselgelt ei saanud ta oma kasutajaga Chloet Instagramis jälgida, sest muidu oleksid tema fotod äratanud Chloe tähelepanu.

Chloe õde Linzi kirjutas sotsiaalmeediasse hoiatava postituse, milles ta mainis, et Chloet kopeerib juba kaks aastat tundmatu naine, kes elab Chloega samas linnas. Linzi eile tehtud postitust on tänaseks jagatud üle 11 000 korra. Kõige rohkem ajab mõlemale õele judinad peale see, et kopeeriv naisterahvas on Chloe fotosid teinud järele järjekindlalt ja pikka aega.

Paremal Chloe ja vasakul kopeeriv naine

Pole täpselt teada, miks salapärane naine nii teeb, kuid arvatavasti proovib ta sellega saada Instagramis rohkem jälgijaid. Võib-olla pole tal ka piisavalt mõtteid, kuidas fotodel poseerida ning on leidnud Chloe näol mugava eeskuju. Chloe õe Linzi arvates on kopeeriv tüdruk Londonist pärit ja hakkas Chloe fotodest eeskuju võtma, kui kolis Šotimaal asuvasse Dundee linna. Väidetavalt puudusid tal varem kasutajad sotsiaalmeedias, vahendab The Sun.

Paremal Chloe ja vasakul kopeeriv naine