Kaheaastaselt vanematega Eestist Soome kolinud Ragnar paljastas “Ringvaatele” antud telefoni-intervjuus, et isa keeldus temaga suhtlemast pärast seda, kui sai teada, et Ragnarile meeldivad ka poisid.

“Olin siis 16, kui isa sai teada, et olen biseksuaalne. Ta ütles mulle, et ma pole enam ta poeg,” rääkis skandaalne poiss.

Ka ema ei suutnud esialgu Ragnarit mõista, kuid nüüd on ta sellega leppinud ning ema ja poeg on lähedasemad kui kunagi varem.

Biseksuaalsus pole aga ainus, millega Ragnar oma vanemaid šokeerinud on. Modelliks ihkav poiss viskas armastatu nimel ühe ajakirja veergudel ka riided seljast. “Olin ühte tüüpi silmini armunud ja tahtsin talle kallist kihlasõrmust osta,” meenutas poiss, kellel vajalikud neli tuhat eurot ka kokku õnnestus saada. Aasta pärast sai noorte armastus aga otsa.

“Big Brother” on realityshow, kus 14 inimest lukustatakse majja ning osalejad elavad kaamerate all üle kolme kuu. Iga nädal hääletatakse keegi välja. Sarjas jätkab teinegi eestlane — Rakveres sündinud Kätlin.

Pilti Ragnarist näed siin!