Kui ostuhuvilised mees ja naine autost välja astusid, võttis üks meestest välja relva ning nõudis auto ostmiseks kaasa võetud sularaha. Konstantin üritas vastu hakata ning sai tasuks viis kuulihaava rindu. Seejärel pöördus röövel naise poole ning kihutas ka talle kuuli pähe ja rinda. Tapja ja tema kaasosaline võtsid endale 255 000 rubla ehk natuke üle 3600 euro ning mehe mobiiltelefoni ja surusid laibad autosse.

Seda kõike vaatas pealt nelja-aastane tüdruk, kes pandi samuti auto peale ning seejärel lükati masin vette, mistõttu laps uppus. Too tapja läks mõne tunni pärast rahulikult Sevastopoli vanglasse valvurina tööle, kaasas relv, mille sai töökohalt ülesannete täitmiseks, ent kasutas hoopis julma veretöö tarbeks.

Uurijad tabasid mehe nädal hiljem ning too tunnistas kõik kohe üles, seejuures juhatas uurijad ka surnukehadeni ning näitas, kuidas kõik toimus. Politseini jõudis teade perekonna kadumisest, kuna nende naabrid teavitasid korrakaitsjaid, olles mures, et nad polnud laekunud koju ega vastanud ka telefonidele. “Täiskasvanud surid arvukate kuulihaavade tõttu, pärast tapmist pandi nad enda eutosse,” rääkis kohaliku politsei esindaja. “Lapsel polnud ühtegi kuulihaava ega vigastust, ta sunniti autosse elusast peast ning ta uppus.”