Nimelt kaalub naine praegugi nii palju, et see on tema tervisele eluohtlik, vahendab Mirror. Kui ta oma eluviise ei muuda, läheb olukord veelgi hullemaks. Ta kaalub ligi 235 kilogrammi.

Mis puutub puusaümbermõõtu, siis rekord kuulub Mikel Ruffinellile, kelle puhul see number on 251 sentimeetrit. Bobbi-Jo palju maha ei jää, tema vastav number on hetkel 241 sentimeetrit.

"Ma tahan, et mind millegagi seoses mäletataks," põhjendab naine oma missiooni. Ta ütleb, et mõistab kaasnevaid riske, aga ta elab üks päev korraga.

Üle maailma on tal ohtralt fänne ja jälgijaid, kes jagavad ta pilte internetis ning hoiavad tema tegemistel sotsiaalmeedias silma peal.

Judinaid tekitab tõik, et raha eest on ta valmis isegi nii-nimetatud lömastamis-elamusteks ehk, kui talle maksta, on ta valmis sulle otsa istuma.

Bobbi-Jo elab koos oma abikaasaga USAs Pennsylvania osariigis. "Puusad teevad mind unikaalseks, nad iseloomustavad mind," räägib naine, tunnistades, et oli üllatunud, et leidub mehi, kellele nii vormikad naised meeldivad. "Saan oma fännidelt igasugu kingitusi, küsitakse isegi "Kas sa abielluks minuga?", aga see on võimatu, olen juba abielus," räägib ta.

Loomulikult on palju neidki, kes teda internetis mõnitavad, ent ta ei lase end sellest häirida. "Kui keegi ütleb, et olen paks, ütlen vastu - mis siis? Tean niigi, et olen paks!"