Ropu suuga laulja ütles, et möll linade vahel toimus Spearsi Hollywood Hillsi villas. Tema sõnul oli poppmuusika printsess voodis väga otsekohene ja agressiivne. Durst vihjas ka, et neiu on loomulik blond.

Ka kinnitas ta, et seks oli nii kuum, et kumbki ei vaevunud kaitsevahendit kasutama, kirjutas The Sun.

Durst ütles ka, et Britneyl on ilusam keha kui ta endisel sõbrannal Carmen Electral. Ta ütles, et talle meeldib pehme ja vormikas naisekeha nagu Britneyl, samas kui Carmen on hästi kõhn ja trimmis. Küsimusele, kas Britney rinnad on võltsid, nii nagu meedias sageli väidetud, vastas Durst eitavalt.

Rokkari ootamatu avameelsus rabab kahtlemata 21-aastase Britney austajaid, kuna neiu on veendunud baptist ja on öelnud, et ei usu seksi enne abielu.

Fred kinnitab, et Spears kaotas maailma kuulsaima neitsi tiitli juba kaua aega tagasi ning et ta suhe Justin Timberlake`ga polnud platooniline.

Küsimusele, millist kuulsust Durst peale Britneyt ja Carmenit vallutama asub, vastas ta, et ei tahaks midagi ära sõnuda, aga et tema meelest on Kylie Minogue väga seksikas, kusjuures Angelina Jolie on tema meelest kõige parema välimusega naine maailmas.

Durst läks lahku endisest Playboy modellist Jennifer Roverost 2001. aastal. Neil on 18-kuuline poeg Dallas, Durstil on ka kümneaastane tütar. Laulja on seotud ka modell Caprice`i ja näitlejanna Alyssa Milanoga.