Londonist pärit Roxy haisvad sokid saad endale, kui käid välja 20 naela. Kui oled nõus rahakotti aga 200 naela võrra kergendama, saad preili täishigistatud jalavarjud ka. Kui soovid aga videot, kus Roxy personaalselt sinu jaoks varbaid liigutab, läheb see sulle 100 naela maksma. Aastas teenib Roxy haisva soki- ja jalatsiäriga umbes 100 000 naela. Plaani kontot sulgeda naisel pole. See on niivõrd tulutoov, et pole mõtet.

Isevärki äri on Roxy ajanud juba neli aastat. Naise sõnul teenib ta tihedamatel kuudel 8000 naela. “Kui kolleeg ütles mulle, et mul on ilusad jalad, mõtlesin, et teen sotsiaalmeediasse kasutaja, et neid ka teistele näidata,” muljetab nutikas ärinaine.

Roxy paljastab, et kogu asi sai alguse jalafotodest. Teisisõnu ei teadnud tema jälgijad, milline ta nägu on. Naine postitas aga soki- ja jalafotosid ning innukad fännid saatsid talle kirju, küsides, kas naine sooviks oma higiseid sokke või jalavarje müüa, sest nad tahtsid lisaks jalafotodele omada ka midagi, mis on nende jalgade ümber olnud.

Peale mõningast kodutööd sai naine kiiresti aru, et võib nii iga kuu küllaltki suure summa teenida. “Vahet pole, kui vanaks jään, mu jalad saavad alati mulle raha teenida,” tunnistab naine Daily Mailile.

Siiani pole Roxy sokiärist loobumise teemal mõtteid mõlgutanud. See meeldib talle, on tulus ja tal on palju fänne.