Mehel on sära silmis ja nüüd teame ka põhjust. See on Kristel. Ehk imes just tema Ivari kaelale maasika? Igatahes tundub, et Ivari on oma abikaasale aidaa öelnud…

Arvan, et tean ka põhjust. Ehk abikaasa ei andnud Ivarile seksi? Tundub selgemast selgem, sest kui Ivari oleks Külliga piisavalt seksinud, siis esiteks poleks tema vats mingil tingimusel nii suureks paisunud ning teiseks olnuks ta juba ammu nii reibas ja heatujuline kui nüüd.

Samas on selge, et Ivari ja Kristel seksivad. Ja oi kuidas seksivad. Nad oleks Rakvere lähistel kogunisti avarii põhjustanud — sedavõrd kuum on Ivari ja Kristeli kirg. Tea, kas nad ei mallanud autoski seksimata olla?

Mehest õhkub tulist tegutsemistahet ning seninägematut bravuuri. Talle oleks kui näkku kirjutatud: “Olen võimeline milleks iganes!” Ärge imestage, kui Ivarist saab just tänu Kristelile järgmine president.

Mees ei vaja nimelt mitte ainult seda, et tema naine teda mõistaks ning ta kodu korras hoiaks ja talle lapsi sünnitaks.

See kõik on tore, aga sellest on vähe. Mees vajab naiselt veel midagi — ja nimelt seksi. Iga mees tahab tunda, et tema all (või peal, vahet pole) on teda kõigest hingest ihaldav naine, kes arvab, et ta on kõige kuumem mees kogu maailmas.

Armastus ei käi kõhu kaudu, armastus käib selle kaudu, mis on kõhu all. Naine, kes paneb meest end seksilõvina tundma, valitseb tema üle igavesti.

Ühel põhjusel — sest selle naise mehele jääb mulje, nagu ta valitseks täienisti oma naise üle. Mees tahab tunda, et ta on looduse kuningas, kes on võimeline kõigeks, kui ta seda vaid tahab. Et ta võiks, kui tahaks, tõsta paigast mäed, kukutada riigi, luua surematuid teoseid, jätta ajalukku kustumatu märgi.

Ja on tõde, et nagu naine võib meest alandada nii, nagu seda ei suuda teha keegi teine, nii võib naine ka meest kõige suuremal võimalikul moel ülendada — andes talle tagasi selle, mis on mehele kõige kallim siin maailmas. Mehelikkuse.

Et siis naised — mehed ei jäta oma vanu naisi, sest neil on keskeakriis. Nad jätavad oma naisi, sest nad tahavad tagasi oma mehelikkust.

Mõni saab selle tagasi igaveseks, mõni üürikeseks, aga kindel on see, et mehed ja ma arvan, et ka Ivari, ei kahetse. Hästiseksinud mees on nagu jumal, kes suudab maailma uueks luua. Kes keelduks sellisest võimalusest, kui seda pakutakse?

Ivari Padari uuest armastusest loe SIIT.