1. Ühesuguse välimusega inimestele mõeldud lehekülg:

FindYourFacemate.com looja Christina Bloom räägib, et sai inspiratsiooni sellise lehe loomiseks peale seda, kui ta pani tähele, et paljud inimesed räägivad enda sarnasusest oma abikaasaga. Lehel ongi programm, mis paneb klappivate näojoontega inimesed paari.

2. Koledate inimeste tutvumissait:

Just see sait tähistas hiljaaegu enda esimest kihlust! Tom Clifford jaJanine Walker tutvusid just www.theuglybugball.com saidil ja otsustasid abielluda vaid peale nelja kohtingut!

3. Merearmastajate lehekülg:

See lehekülg on mõeldud just sulle, kui sa oled kapten või ka meremehi armastav naine! Leheküljel saab sisestada ka oma soo ning valikuteks on seal: mees, naine, kapten.

Vaata ka videot mehest, kes leidis just sealt endale elu armastuse:

Kuigi emad on oma lastele kosjamoori mänginud aegade algusest saati, leidis 63-aastane Geri Brin selles suurepärase äriidee. Nimelt savad seal saidil just emad panna üles infot ja pilte enda lastest, lastelastest, nõbudest ja muudest sugulastest.

5. Tutvumislehekülg inimestele, kellele meeldib riietuda superkangelaseks või kurikaelaks:

Ei vaja vist rohkem seletust, seal leiavad paarilise vaid ilusad inimesed.

7. Kanepiarmastajate sait:www.420dating.com lehele võivad minna uudistama kanepisuitsetajad.

8. "Naised trellide taga":

Väga algtasemel veebilehekülg on mõeldud naistele, kes on vanglas ja meestele, kellele meeldivad kurjategijatest naised. Kui on huvi kurikaelade vastu, või oled ise seadusesilmaga pahuksisse sattunud, siis saidile pääsed SIIT.

9. Abieluinimeste tutvumispaik:
"Elu on lühike, hangi armuke," ütleb selle veebisaidi hüüdlause. Seal leheküljel saavad üksteist leida abieluinimesed, kes otsivad põnevust. Lehel on isegi paanikanupp, mille vajutamisel kaob tutvumissait eest ning asendub renoveermissaidiga. Kui otsid armukest, otsi SIIT.

10. Tutvumiskoht suguhaigustega inimestele:
Kimbutagu sind herpes või süüfilis, kaaslase kogu eluks võid leida just SIIT.