On loomulik, et iga pulmaga kaasneb terve hunnik kohustusi ja ülesandeid, millega on vaja tegeleda. Mõned soovivad olla kõigega ääretult põhjalikud ja seetõttu võtab pulma planeerimine üüratult kaua aega.

Selgub aga, et on ka neid pruute, kes eeldavad, et pruutneitsid aitavad neil kõik ära planeerida. Ja kui keegi peaks julgema asjast keelduda, siis muutub pruut niivõrd raevukaks, et juhtuda võivad inetud asjad.

Väljaanne The Mirror vahendab, et Marissa-nimeline naine kirjutas oma Facebooki-postituses, kuidas tema sõbranna käis oma poiss-sõbrale peale, et juulikuu lõpuks peab noormehel olema abieluettepanek tehtud. Kui noormees pole selleks ajaks abieluettepanekut teinud, siis pruut temaga enam ei räägi.

Surve all poiss-sõber otsustas, et küsib juulikuuks tähtsa küsimuse ära, kuid palus Marissat ja oma tüdruksõbra teisi sõbrannasid, et need ajaksid tema tüdruksõbrale segadusse ajavat juttu, sest nii tuleb abieluettepanek üllatusena. Asi kukkus välja aga nii, et rõhuv tüdruksõber sai asjast valesti aru ja oli endast äärmiselt väljas. Ta arvas, et teda ei palutagi kunagi naiseks.

Ühel hetkel abieluettepanek siiski toimus. Pruutneitsiks paluti Marissat, sest seljataga oli üle kahekümne aasta sõprust.

Siis aga hakkas tulevane pruut esitama Marissale erinevaid nõudmisi ja oli üldiselt halvas tujus. Näiteks vihastas ta selle peale, et Marissa tegeles oma elus ka muude asjadega, mitte ei kulutanud kõike oma vaba aega pulmade planeerimisele.

Kuna plaanis oli korraldada ka tüdrukuteõhtu ja mingi hetk ilmnes, et selleks pole piisavalt raha, siis pidi Marissa veetma kogu õhtu segades erinevatele külalistele kokteile. See peale ütles kapriisne sõbranna, et Marissa on antisotsiaalne ja ei suhtle inimestega piisavalt.

Marissa oli aga hiljuti saanud teada, et tema poiss-sõber pettis teda. Tal oli kurb tuju, aga sellele vaatamata proovis ta olla peol ja naeratada, et tema sõbranna oleks igatpidi rahul.

Ühtlasi kulutas Marissa igasugustele pulmade planeerimisega ja sellega seonduvate asjade peale palju raha.

Ühel korral ei suhelnud kapriisne pruut Marissaga nädal aega, sest Marissa keeldus pruudiga šoppama minemast ja läks selle asemel oma sugulasele külla. Kui kaks sõbrannat hakkasid omavahel jälle suhtlema, süüdistas pruut Marissat selles, et viimane ei pinguta pulmade nimel piisavalt palju.

Nädal aega hiljem sai Marissa kirja, et temaga ei soovita enam sõbranna olla ja pulma pole ta ka enam kutsutud. Kõike ühel põhjusel: Marissa ei pühendanud kogu oma aega pulmade planeerimisele ja otsustas, et ta võib vaba inimesena ka oma peaga otsuseid langetada.

Allikas: mirror.co.uk